Mulți români au lăsat cumpărăturile de Moș Nicolae pe ultima sută de metri. Cadourile alese de părinți pentru copiii lor (VIDEO)

Mulți români au lăsat cumpărăturile de Moș Nicolae pe ultima sută de metri. Cadourile alese de părinți pentru copiii lor (VIDEO)
captură video B1 TV

Românii se pregătesc de Ziua Sfântului Nicolae! Mai este doar o zi până când se vor umple ghetuțele cu daruri, iar magazinele încep și ele să se aglomereze, a relatat Gabriela Mihai, marți, la Știrile B1 TV.

Cumpărături de Moș Nicolae pe ultima sută de metri

Cornel Chitucea, reporter B1 TV, a mers într-un centru comercial și ne-a oferit detalii despre cumpărăturile pe care le fac românii în ajun de Moș Nicolae.

„Să știți că românii au lăsat, foarte mulți dintre ei, pe ultima sută de metri cumpărăturile pentru Moș Nicolae. Spuneau foarte mulți că au luat această decizie de a lăsa cumpărăturile pe ultima sută de metri din lipsă de timp, însă e important să le spunem celor de acasă faptul că mai sunt ore bune până când Moș Nicolae va ajunge la copii și, bineînțeles, va lăsa în ghetuțe dulciuri și foarte multe jucării”, a spus Cornel Chitucea.

„Vorbeam cu mulți părinți care au venit în această dimineață aici, la un magazin din București, pentru a se asigura că Moș Nicolae va avea ce să le aducă copiilor, și spuneau că anul acesta, ca și în anii precedenți, copiii vor primi atât dulciuri, cât și jucării, pentru că bucuria trebuie să fie pe măsură”, a povestit reporterul B1 TV.

„Citeam un studiu care spunea că e important să existe o diferență mare între Moș Nicolae și Moș Crăciun, iar copiii să se bucure de fiecare perioadă din această lună. Știm că luna decembrie este luna cadourilor”, a mai spus Cornel Chitucea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`