Motivul pentru care şoferul ucrainean blocat pe Valea Oltului nu a plecat din România, cu toate că are TIR-ul reparat

Motivul pentru care şoferul ucrainean blocat pe Valea Oltului nu a plecat din România, cu toate că are TIR-ul reparat
Sursa Foto: Captură Video/ TikTok

Șoferul ucrainean de TIR care a trăit timp de o lună din mila colegilor, în urma unui accident rutier, iar patronul l-a abandonat pe Valea Oltului, refuză să plece din România, cu toate că are camionul reparat.

De ce nu pleacă șoferul ucrainean blocat pe Valea Oltului de o lună

Ucraineanul a rămas blocat pe Valea Oltului, după ce TIR-ul său s-a defectat. Românii i-au sărit în ajutor, mai ales că nu mai avea nici bani, dar nici apa sau mâncare.

De asemenea, un patron din București l-a ajutat cu piesele de care avea nevoie, dar şi cu oameni care să îl ajute cu reparaţiile. Cu toate acestea, el este încă blocat în parcarea de pe Valea Oltului, din zona Proieni – Brezoi.

@nicholas_petrescu #fy #foryou #foryoupage #soferucrainean #fyp #viral #ajutatioameniicaremerita ♬ Sad Music – Max-Music

Se pare că motivul principal pentru care bărbatul nu a putut părăsi țara este marfa pe care o transporta în TIR, mai exact marmura neagră în valoare de peste 8 miliarde lei.

Potrivit internauților, acesta aşteaptă, de fapt, ca patronul să se întoarcă, după ce a plecat cu primul TIR de marfă. Tot el ar fi fost cel care ar fi provocat accidentul şi nu şoferul ucrainean, notează observatornews.ro.

Totodată, un alt motiv pentru care șoferul încă se află pe Valea Oltului, în urma reparațiilor din ultimele zile, ar fi și faptul că autovehiculul  mai are nevoie de câteva piese de schimb, care ar fi trebuit să ajungă miercuri, 29 martie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`