Motivul pentru care Raed Arafat nu și-a mai luat concediul de odihnă din anul 2004: „Nu simt nevoia”

Motivul pentru care Raed Arafat nu și-a mai luat concediul de odihnă din anul 2004: „Nu simt nevoia”
Sursa Foto: Facebook/ Raed Arafat

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, deține o poziție cheie de peste 10 ani și a înfruntat numeroase provocări. Cu toate acestea, nu a beneficiat de concediu de odihnă în aproape 20 de ani.

Raed Arafat nu și-a mai luat concediul de odihnă din 2004

În anul 2004, Raed Arafat a făcut uz pentru ultima dată de dreptul său legal la repaus. În calitate de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, el a trecut prin numeroase evenimente semnificative, fiind adesea expus la critici sau perceput ca fiind direct responsabil în situații critice. Cu toate acestea, aceste provocări nu l-au subjugat, deoarece Raed Arafat și-a dedicat eforturile în mod deplin îndeplinirii misiunii sale în România.

Nu am concediu nici anul acesta. Așa cum am mai spus, nu simt nevoia. Atunci când munca ta, când ceea ce faci devine hobbyul tău, atunci probabil că asta este reacția cea mai potrivită. Vă spun sincer, organismul meu se reface foarte repede, după episoadele de oboseală. Așa sunt eu!”, a spus Raed Arafat, pentru Cancan.ro.

Nu are un program stabilit

Șeful DSU nu urmează un program stabilit pe zile sau săptămâni, lucrând în funcție de necesități și dedicând timpul necesar pentru îndeplinirea sarcinilor.

Nu stau să fac un calcul câte ore muncesc pe zi. Ceea ce știu sigur e că am treabă și în zilele de weekend. Pot fi săptămâni în care muncesc șapte zile din șapte sau șase zile din șapte. Niciodată însă mai puțin de cinci. Nu știu cât am să mai rezist așa. Dar cât voi simți că pot merge mai departe o voi face!”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`