VESTE TRISTĂ! Fostul președinte a fost găsit spânzurat în spital

VESTE TRISTĂ! Fostul președinte a fost găsit spânzurat în spital

Vestea tristă care a șocat județul Gorj!

Un fost președinte al unei asociații a fost găsit spânzurat într-un spital din Târgu-Jiu.

Este vorba despre Cosmin Dumitru Cristea-Rostogolea, un bărbat în vârstă de 41 de ani, care se afla închis în Penitenciarul Târgu Jiu. Din păcate, bărbatul a fost găsit spânzurat în spital. El a fost președintele Asociației ”Tinerii Gorjului”.

LACRIMI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! I-AU DESPICAT BURTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Cosmin Dumitru Cristea-Rostogolea a fost condamnat pentru viol și i s-a mai adăugat o pedeapsă pentru infracțiunea de ultraj. El a fost închis încă din anul 2015, atunci când aprimit o sentință de 5 ani și 8 luni, conform wowbiz.ro.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, vor efectua cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta“, a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

TRISTEȚE ÎN TEATRUL ROMÂNESC! ESTE VORBA DESPRE MARELE FLORIN PIERSIC! FANII AU IZBUCNIT ÎN LACRIMI! DIN PĂCATE…

Victima bărbatului se numește Carmen Martins, iar la începutul anului a înjunghiat și a incendiat un bărbat în locuința sa.

Bărbatul o violase și o lovisem simulând mai apoiun incendiu, dând foc unor haine, ca după care să se facă nevăzut,sărind într-un tren. După câțiva kilometri, bărbatul a sărit din vagonul aflat în mers și s-a ales cu mai multe fracturi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră