„Monștri”, filmul de debut al regizorului Marius Olteanu, intră din 27 septembrie în cinematografe (VIDEO)

Monștri”, filmul de debut al regizorului Marius Olteanu, intră din 27 septembrie în cinematografe (VIDEO)

„Monştri”, primul lungmetraj al regizorului Marius Olteanu, va intra în cinematografele din România pe 27 septembrie, dupa un parcurs de succes. Pelicula a avut premiera mondială la Festivalul Filmului de la Berlin, unde a câştigat premiul publicului pentru debut.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Descris de Revista Variety ca fiind un debut remarcabil și surprinzător, filmul “Monștri” în regia lui Marius Olteanu observă și pune întrebări într-o structură de puzzle, în care spectatorul trebuie să rămână atent și să decidă până la final cine sunt cu adevărat monștrii.

“Ce m-a interesat pe mine a fost să fac un film despre ce se întâmplă cu dragostea într-un cuplu, după o perioadă mai lungă de timp. În acest caz, după 10 ani. Cum se transformă, cât mai sunt dispuși cei doi să meargă pe același drum.

Partea de actorie este una dintre cel mai bune părți ale filmului. Sunt foarte multumit de casting și de cum a ieșit filmul”, a declarat regizorul Marius Olteanu, pentru B1 TV.

Din distribuție fac parte Judith State, Șerban Pavlu, Cristian Popa, Alexandru Potocean, Dorina Lazăr, Alina Berzunțeanu sau Alina Tarbă.

Singurul film românesc de la Berlinale “Monștri” intră în cinematografe de vineri, 27 septembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`