Monica Bîrlădeanu, despre "Francesca": Multe scene din film le regăsim şi în situaţii reale

Monica Bîrlădeanu, despre "Francesca": Multe scene din film le regăsim şi în situaţii reale
Foto: B1 TV

Actorii Monica Bîrlădeanu și Doru Boguță au fost prezenți, vineri dimineață, la mantinalul „Viața e frumoasă!” de pe B1 TV, unde au vorbit despre lansarea pe DVD a filmului „Francesca”.

Lungmetrajul de debut al lui Bobby Păunescu va fi lansat pe DVD, marți, 12 aprilie, și se va vinde împreună cu cotidianul „Evenimentul Zilei”, la prețul de 12,90 lei.

În același timp, tot pe 12 aprilie, se va lansa pe piață și ediția premium a DVD-ului, care va include, pe lângă film, making of, scene care au fost tăiate la montaj, șase interviuri cu regizorul Bobby Păunescu și actorii și fotografii din film și de pe platourile de filmare.

Vorbind despre subiectul filmului, Monica Bîrlădeanu a spus că „Francesca este o tânără care, destul de derutată, încearcă să-și găsească un drum în viață și se hotărăște să emigreze în Italia. Miță (interpretat de Doru Boguță), iubitul ei trebuie să vină și el în Italia. Însă el intră în încurcături și lucrurile se complică”.

Actrița a mai declarat că anumite secvențe din filmul „Francesca” se regăsesc și în viața de zi cu zi, cum ar fi episodul în care Miță are probeleme cu cămătarii: „E un lucru peste care dăm foarte frecvent și astăzi. (…) Francesca pică într-un moment foarte potrivit, vis a vis de acest subiect”.

Filmul a fost filmat în București, în zona Lipscani și în zona Piața Națiunilor Unite, și a reușit deja să  obțină 8 premii.

Actrița a mai anunțat că cei care nu au apucat să vizioneze până acum „Francesca”, au ocazia să urmărească filmul, vineri seară, începând cu ora 19:00 la Noul Cinematograf al Regizorului Român. 

La finalul emisiunii cei doi actori au sfătuit cinefilii să rămână până la sfârșitul lungmetrajului, întrucât după difuzarea peliculei  „stăm de vorbă cu publicul și așteptăm impresii și opinii”.

Monica Bîrlădeanu: Multe scene din film le regăsim şi în situaţii reale

Urmăriți B1TV.ro și pe
`