MODIFICARE ŞOC a vârstei de pensionare: Se schimbă tot ce ştiai până acum! Vezi noile reguli!

MODIFICARE ŞOC a vârstei de pensionare: Se schimbă tot ce ştiai până acum! Vezi noile reguli!
FOTO: Pixabay.com

Este oficial: s-au anunţat modificări privind vârsta de pensionare. Persoanele care urmează să se pensioneze trebuie să îndeplinească noi condiţii!

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN A RECUNOSCUT TOT DESPRE RELAȚIA BOMBĂ! FUEGO E ULUIT! I-A LUAT MÂNA ȘI… (GALERIE FOTO)

Noile modificări vizează limita de vârstă pentru pensionare, în cazul femeielor care au realizat stagiul minim de cotizare, au născut 3 copii şi i-au crescut până la vârsta de 16 ani. Acestea vor beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu şase ani.

CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY A AFLAT TOT DESPRE RELAȚIA LUI MEGHAN MARKLE! E DIVORȚUL ANULUI (GALERIE FOTO)

Mai mult decât atât, începând cu al patruleacopil născut, la reducerea vârstei de pensionare se mai adaugă câte un an. În acest caz, spre exemplu, o femeie care a îndeplinit stagiul minim de cotizare, a născut şi crescut trei copii, va beneficia de o reducerea a vârstei de pensionare de 6 ani. În acelaşi timp, o femeie care a îndeplinit stagiul minim de cotizare, a născut şi crescut patru copii, se va putea pensiona cu 7 ani mai devreme.

LACRIMI PENTRU MONICA TATOIU! A FĂCUT GESTUL EXTREM! VESTEA DESPRE SINUCIDERE A CĂZUT CA UN TRĂSNET (GALERIE FOTO)

În prezent, vârsta de pensionare este de 63 de ani pentru femei şi 65 de ani pentru bărbaţi. Pensia pentru limită de vârstă se acordă persoanelor care îndeplinesc, cumulativ, la data pensionării, condiţiile:stagiul de cotizare şi vârsta standard de pensionare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`