Modalitatea bizară prin care un arădean a reușit să fure toți banii unui bărbat după ce acesta îi scosese de la un bancomat

Modalitatea bizară prin care un arădean a reușit să fure toți banii unui bărbat după ce acesta îi scosese de la un bancomat
Sursa foto: Shutterstock

Un tânăr din Arad a fost arestat pentru tâlhărie după ce a mușcat de mână un bărbat și i-a furat toți banii pe care acesta îi scosese de la bancomat.

În vârstă de 27 de ani, bărbatul a fost arestat preventiv după ce a mușcat de mână un bărbat și i-a furat 900 de lei, bani pe care victima tocmai îi scosese de la un bancomat, scrie Timiș Online.

Tânăr arestat preventiv după ce a mușcat un bărbat de mână

Totul s-a întâmplat pe 15 august, când un bărbat s-a oprit la un bancomat din Arad și a scos o sumă de bani.

„Polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați, în dimineața de 15 august, despre o posibilă tâlhărie, pe strada Dâmboviței din municipiu. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat ar fi retras dintr-un bancomat 900 de lei, iar după ce ar fi ridicat banii din fantă, ar fi fost deposedat de bani de un bărbat, care l-ar fi mușcat de antebraț”, a transmis IPJ Arad.

După ce victima a scos banii de la bancomat, tâlharul a fugit, însă fără succes, pentru că a fost prins în timp util de polițiști.

Judecătoria Arad a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`