„Moda” BMW-ului pe linia de tramvai a fost luată de Tesla. „Cine știe, poate se și încarcă”

Moda BMW-ului pe linia de tramvai a fost luată de Tesla. „Cine știe, poate se și încarcă”
Foto: captura video.

Depășirea coloanelor pe linia de tramvai este o „modă” pe care mulți o consideră că a fost invetată de „șmecherii” cu BMW. Greșit. Zilnic pot fi surprinse pe șine mașini de toate mărcile. Recent, de pildă, un „mândru” posesor de Tesla Model 3 a făcut „senzație” pe Petricani.

În fiecare zi, la orele de vârf, traficul pe Șoseaua Petricani, ce face legătura între zona de birouri din Pipera și București, este un coșmar. Dacă mai trece și vreun tren, cozile devin interminabile, având în vedere că de peste 30 de ani nimeni nu a fost capabil să construiască un pasaj și în continuare se pune bariera.

În paralel cu Șoseaua Petricani se află liniile tramvaiului 16, iar unii șoferi, care se cred mai „șmecheri” și consideră mașinile lor pot „levita” pe șinele ca de tren, mai încearcă să scurtcircuiteze traficul.

Ghinion, mașinile rămân suspendate pe șine sau sunt avariate serios. Marți, 7 noiembrie 2023, de exemplu, șoferul unui Volkswagen Golf s-a aventurat pe linia de tramvai de pe Petricani și a „căzut” între șine, iar „exemplul” său a fost urmat și de posesorul unei mașini electrice Tesla Model 3. Mai „talentat”, șoferul acesteia a reușit să nimerească, însă, șinele, dovedind că Model 3 are ecartamentul cât cel de tramvai.

Cum s-a încheiat evenimentul și cât de avariate au fost mașinile nu se știe. Dar, imagine cu Tesla Model 3 pe linia de tramvai și Golf-ul căzut între șine a devenit virală pe rețelele de socializare, generând zeci de comentarii.

Ce comentarii, pe newsweek.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`