Mobilă în rate – cum să cumperi mobilier de la Mobexpert cu plata eșalonată, direct din magazinul online?

Mobilă în rate - cum să cumperi mobilier de la Mobexpert cu plata eșalonată, direct din magazinul online?

A cumpăra produse de folosință îndelungată cu plata eșalonată reprezintă o facilitate de mare ajutor pentru mulți români.

Nu întâmplător, populația este foarte interesată de creditarea pentru nevoi personale, după cum arată statisticile oficiale. O mare parte din valorile împrumuturilor pentru nevoi diverse merge de fapt în zona de shopping, mai ales către produse a căror achiziție înseamnă un efort financiar deosebit pentru bugetul lunar.

Spre exemplu, când cumperi mobilier, materiale de construcții sau electrocasnice cu plata pe loc, impactul achiziției se simte instant în bugetul personal. Însă dacă plata produselor este împărțită pe un număr de luni în viitor, impactul este mult mai redus, se elimină aproape complet stresul finanțelor personale în condiții normale de venituri.

Tot mai multe magazine online și offline aleg să ofere clienților plata eșalonată direct la cumpărături, un mecanism simplu, care împarte efortul financiar pe un număr de luni. Sistemul Mokka este disponibil deja la retaileri de top și are avantajul simplității procesului de creditare, practic direct alături de procesul de cumpărare produse.

Magazinul online al Mobexpert, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilier din România, permite în acest moment achiziția produselor cu plată eșalonată prin Mokka. Nu contează dacă produsul dorit are sau nu preț promoțional, la cel mai bun preț al momentului se poate aplica foarte ușor solicitarea de plată eșalonată. Cei care vizitează mobexpert.ro vor observa că în dreptul fiecărui produs, alături de prețul final, este menționată valoarea unei rate minime lunare. Un simplu click în acea zonă și se evidențiază sistemul Mokka – comision lunar de la 0 lei, între 3 și 24 de rate.

„Mokka este o metodă de finanțare bazată pe modelul „cumperi acum, plătești mai târziu”, prin care poți să achiziționezi din magazinul online Mobexpert și să plătești în rate egale pe parcursul a 3-24 luni. Este cea mai rapidă soluție pentru finanțarea achizițiilor tale, fără hârtii sau carduri necesare, și care oferă aprobare instantă, în urma unui proces care durează mai puțin de 1 minut”, se menționează chiar pe website-ul Mobexpert.

Costul suplimentar la achiziția de produse prin acest sistem este menționat clar și poate fi chiar zero în cazul alegerii opțiunii de plată în 3 rate fixe. La cumpărături online pe Mobexpert, după ce adaugi în coșul virtual produsele dorite, la checkout alegi metoda de plată Mokka și introduci datele personale. Primești avansul Mokka – limita disponibilă pentru achiziții și alegi termenul de plată preferat. Detalii complete cu privire la proceduri și costuri pentru Mobexpert plata in rate pot fi accesate online pe website-urile companiilor.

Sistemul de plată eșalonată prin avansul Mokka este disponibil cetățenilor români persoane fizice cu vârsta de peste 18 ani. Ratele pot fi plătite ulterior foarte simplu și comod – cu cardul, prin transfer bancar sau cash la terminalele SelfPay din România.

A cumpăra în rate produse precum mobilier și alte astfel de bunuri de folosință îndelungată poate fi considerată o decizie responsabilă, spre deosebire de achiziționarea în rate a unor produse sau servicii de consum instant (bunuri alimentare spre exemplu). Fiecare persoană poate analiza oportunitatea și caracterul echilibrat al unor achiziții, în funcție de profilul personal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`