Moarte suspectă într-o sală de jocuri din Constanța. Tânărul a fost secerat imediat ce a intrat

Moarte suspectă într-o sală de jocuri din Constanța. Tânărul a fost secerat imediat ce a intrat
Sursa Foto: Flickr.com

Tragedie într-o sală de jocuri din Constanța. Un tânăr de 30 de ani s-a prăbușit din senin, imediat ce a intrat în sală. S-a întâmplat sâmbătă, puțin după ora 19, iar casa de pariuri este situată chiar în centrul orașului. Fără a apuca să participe la vreo activitate de joc, i s-a făcut brusc rău și a căzut inconștient. Incidentul a generat panică printre cei prezenți. Martorii spun că bărbatul nici măcar nu a apucat să se așeze la o masă, când dintr-o dată a început să se simtă rău, apoi s-a prăbușit la pământ.

La fața locului au intervenit prompt un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor, încercând să acorde asistența medicală de urgență necesară, potrivit ct100.ro.

Din păcate, starea tânărului s-a agravat rapid, ajungând în stop cardio-respirator. Cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Reprezentanții ISU Dobrogea au transmis că au fost solicitați prin apel unic la 112 să intervină pentru o persoană inconștientă. Ajunși la fața locului, au constatat decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Tânărul ar fi avut probleme de sănătate mai vechi. Trupul tânărului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei morții, iar polițiștii fac cercetări pentru a afla împrejurările în care a survenit decesul.

.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`