SEBASTIAN a fost găsit MORT! Este VESTEA ȘOC a ZILEI! Detalii ÎNGROZITOARE au ieșit la iveală

SEBASTIAN a fost găsit MORT! Este VESTEA ȘOC a ZILEI! Detalii ÎNGROZITOARE au ieșit la iveală

Clipe grele pentru o familie din Botoșani, după ce bărbatul casei,Sebastian Vasilachi, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit mort într-o parcare din Italia.

Bărbatul plecase de câteva luni să muncească ca șofer de TIR în Italia pentru a oferi un trai mai bun familiei rămase acasă.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Despre moartea tânărului nu se știu prea multe detalii, însă cert este că omul parcase într-o parcare special amenajtă pentru șoferii de TIR. Însă, la scurt timp după ce a parcat, colegii său i-au găsit trupul neînsuflețit în cabina mașinii,scrie spynews.ro.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Carabinierii au ajuns de urgenţă la faţa locului, iar potrivit primelor informaţii cu privire la moartea sa, anchetatorii spun că ar fivorba de un infarct. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, mai ales că pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă. După ce va avea loc necropsia se va afla, însă, exact care a fost cauza morţii.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Vestea morții lui a șocat întreaga familie, mai ales că acasă iubita lui îl aștepta pentru a se căsători. Bărbatul tocmai ce își ceruse iubita în căsătorie, înainte de a pleca în străinătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`