Moarte prin înec, rezultatul necropsiei DJ Lalla, găsită decedată pe plaja din Mamaia. Cadavrul nu avea urme de violență

Moarte prin înec, rezultatul necropsiei DJ Lalla, găsită decedată pe plaja din Mamaia. Cadavrul nu avea urme de violență
Sursa Foto: Instagram/ @lalla

Laura Roșca, cunoscută ca fiind DJ Lalla, artista care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia și-a pierdut viața prin înec, este concluzia la care au ajuns medicii legiști după ce au efectuat necropsia.

Cauza decesului, moarte prin înec

După primele verificări efectuate, anchetatorii au spus că nu sunt suspiciuni privind o crimă, pentru că trupul ei nu prezenta urme vizibile de violență, conform G4media.

Ancheta este încă în desfășurare și mai multe persoane, chiar și membrii familiei, sunt audiate. A fost deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Familia victimei a preluat trupul

Rudele victimei au preluat trupul artistei de la spitalul din Constanța și îl vor duce în Turda, localitatea de unde este DJ Lalla.
Reamintim că joi, 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiștii din Mamaia au fost sesizați privind cadavrul unei femei pe plajă, fiind vorba despre Laura Roșca, DJ Lalla.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`