Mitropolitul Clujului: „Prin post și rugăciune Dumnezeu ar înlătura și pandemia care s-a întins în toată lumea”

Mitropolitul Clujului: „Prin post și rugăciune Dumnezeu ar înlătura și pandemia care s-a întins în toată lumea”

IPS Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, a declarat recent că „Iisus Hristos poate tămădui pandemia de coronavirus care s-a întins în toată lumea”.

Mitropolitul Clujului, despre pandemia de COVID-19

„O lume întreagă este cuprinsă de pandemia pe care o vedeți. O rugăm pe Maica Domnului să intervină lași să ne facă sănătoși. Domnul Iisus Hristos este, doctorul sufletelor și trupurilor. Credem căpoate tămădui și această pandemie care s-a întins peste toată lumea”, a spus mitropolitul Clujului, susținând că sunt dovezi în Biblie potrivit cărora, în cazuri de calamități, molime, boli, pandemii, Dumnezeu ascultă rugăciunile puternice ale oamenilor și se milostivește de ei.

„Prin post și rugăciune Dumnezeu ar înlătura și pandemia care s-a întins în toată lumea”, a mai spus mitropolitul Clujului, declarând că, dintre toate terapiile, rugăciunea este cea mai la îndemână, astfel că oamenii ar trebui să se roage la Dumnezeu să îi facă sănătoși.

Purtarea măștii de protecție, obligatorie și în Cluj

Începând de sâmbăta trecută, 8 august, masca de protecție pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus a devenit obligatorie în tot județul Cluj, potrivit deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU).

Astfel, masca devine obligatorie pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani și trebuie să acopere nasul și gura și trebuie purtată toată ziua, indiferent de oră, pe toată durata stării de alertă.

Aceasta se va purta la întruniri culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios.

Bilanțul epidemiei de coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, sâmbătă, că bilanțul epidemiei de coronavirus în România a ajuns la 69.374 de infectări și 2.954 decese.

Tot în ultima zi, 469 de români au fost reconfirmați în urma retestărilor.

La Terapie Intensivă sunt în acest moment 473 de oameni cu SARS-COV-2. Un număr de 32.334 pacienți au fost declarați vindecați și 7.814 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

De la izbucnirea crizei, 1.502.042 de teste au fost prelucrate, din care 3.986 doar în ultimele 24 de ore. 9.091 de persoane confirmate cu infecțiesunt în izolare la domiciliu, iar 5.479 se află în izolare instituționalizată.

De asemenea, 26.702se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată 26. În Diaspora, 5.902 de cetățeni români au fost diagnosticați, iar 123 au murit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`