Miting-ul PDL din Piața Revoluției: Mii de persoane manifestează împotriva USL. Blaga: "Ponta este sclavul lui Antonescu și Voiculescu"

Miting-ul PDL din Piața Revoluției: Mii de persoane manifestează împotriva USL. Blaga: "Ponta este sclavul lui Antonescu și Voiculescu"

UPDATE 20:22: Un manifestant pro-USL și-a dat pantalonii jos și le-a arătat posteriorul manifestanților pro-Băsescu.

UPDATE 19:41:
O mare parte a manifestanților au plecat din Piața Revoluției, unii îndreptându-se către Piața Universității.

UPDATE 19:12: Mihai Răzvan Ungureanu s-a adresat protestatarilor și l-a îndemnat pe președintele Senatului, Crin Antonescu, ca de acum să se ducă la serviciu.

UPDATE 18:30: Vasile Blaga a luat cuvântul pe scena instalată în Piața Revoluției, spunând că „Ponta a ajuns sclavul vasalului Antonescu, a lui Voiculescu, a celor care nu cred în democrație„.

UPDATE 18:15: Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns și el în Piața Revoluției, fiind aplaudat de protestatari. Fondul sonor al protestului este asigurat de cunoscuta piesă a lui Cristian Pațurcă, Imnul golanilor, reprezentativă pentru perioada ’89.

Blaga, la protestul din Piața Revoluției

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21182').select();" id="embed_text_21182" />

Miting-ul de protest al PDL împotriva USL, organizat în Piața Revoluției din București, a început la ora 18:00, mii de persoane fiind prezente pentru a-și exprima nemulțumirea față de actuala putere.

Printre personajele politice notabile prezente la protest se numără Elena Băsescu, Sever Voinescu și Mihail Neamțu.

Un alt miting a avut loc, miercuri, în Piața Victoriei, în fața Guvernului, când sute de persoane, printre care și Mihai Răzvan Ungureanu, au ieșit în stradă pentru a îl contesta pe premierul Victor Ponta.

Vezi AICI mai multe detalii despre miting-ul de la Piața Victoriei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)