Mită în ouă și zacuscă primit de doi polițiști din Brașov. A fost oferită de părinții unei tinere pentru a lua permisul

Mită în ouă și zacuscă primit de doi polițiști din Brașov. A fost oferită de părinții unei tinere pentru a lua permisul
Sursa foto: captura video Youtube/ Știrile PRO TV

Doi polițiști din Brașov, soț și soție, au fost condamnați la închisoare după ce au primit mită de la părinții unei tinere care urma să susțină examenul pentru permisul de conducere.

Ce mită au primit

Ei au primit mită mai multe alimente, zacuscă, dulceață, ouă și pui de la părinții unei tinere care urma să suțină examenul pentru permisul de conducere. Ei voiau să o ajute pe fiica lor să obțină permisul mai ușor, conform știrileprotv.

Polițista a programat-o pe tânără la examen mai repede, iar soțul ei i-a fost examinator. Acesta a fost foarte indulgent, deși fata a făcut mai multe greșeli pe parcursul traseului din oraș. I s-a oprit motorul de două ori, dar ei a notat doar un singur incident, nu a acordat prioritate la intrarea într-o intersecție cu sens giratoriu, dar polițiștul a iertat-o.

Ce pedeapsă au primit polițiștii

Curtea de Apel Brașov a condamnat cei doi polițiști pentru luare de mită la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Și părinții fetei au fost pedepsiți pentru dare de mită. Ei au primit un an și opt luni de închisoare cu suspendare, iar tânără a rămas fără permisul de conducere. Sentința este definitvă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`