Misterele guvernării PSD: Nu e pace sub măslinii Puterii, iar semnalul nemulțumirilor îl dă chiar Tudose

Misterele guvernării PSD: Nu e pace sub măslinii Puterii, iar semnalul nemulțumirilor îl dă chiar Tudose

Scena politică din România pare o bombă cu ceas. După publicarea sondajului care arată prăbușirea Guvernului și a premierul Mihai Tudose (Detalii AICI), atmosfera în PSD a devenit foarte tensionată.

Tudose a anunțat remanierea miniștrilor penali, printre care Shhaideh și Plumb, două apropiate ale lui Dragnea, ceea ce a dus la un conflict deschis.

Oricât de enervat ar fi Dragnea de această situație, nu prea-l poate remania și pe Tudose. Ar fi al doilea prim-ministru dat jos de particul care l-a adus la putere, iar Bruxelles-ul nu ar privi cu ochi buni acest lucru, este de părere jurnalistul Octavian Andronic.

“Ca să complice și mai mult o situație deja complicată, Tudose a făcut de capul său o vizită discretă la Cotroceni”, scrie Andronic într-un editorial pentru AmosNews.

După discuții presupus furtunoase în spatele ușilor bine închise se pare că Dragnea și Tudose ar fi ajuns la ceva ce cu dificultate poate fi numit consens, agreând că joi va fi stabilită și anunțată remanierea câtorva miniștri în legătură cu care Tudose a primit deja acordul lui Iohannis că nu va bloca noile numiri.

“În mod evident, cu acest episod Dragnea mai pierde niște procente din nivelul controlului pe care îl exercită asupra unui partid în care tot mai mulți se tem de ce e mai rău: o nouă ieșire prematură de la guvernare”, mai scrie jurnalistul.

Citește AICI articolul integral

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei