Mirabela Dumitrache, purtător de cuvânt al CJ Ilfov: Ilfovenii vor putea merge la mare sau la vamă în Giurgiu pe bicicletă (VIDEO)

Mirabela Dumitrache, purtător de cuvânt al CJ Ilfov: Ilfovenii vor putea merge la mare sau la vamă în Giurgiu pe bicicletă (VIDEO)

Vorbind despre principalele monumente din județul Ilfov, Mirabela Dumitrache, purtător de cuvânt al CJ Ilfov a anunțat în emisiunea Podcast B1 un proiect care vizează cicloturismul: 35 de km de pistă de bicicletă dus-întors, cu finanțare europeană:

“Vorbim despre Palatul Snagov, Palatul Mogoșoaia, despre Conacul Otetelișanu din orașul Măgurele, la toate și noi am participat, în sensul că am sprijinit restaurarea acestor monumente, acestor obiective care pot fi vizitate.

Efectuăm acolo tot felul de evenimente ori de câte ori avem ocazia la zi de sărbătoare și ori de câte ori comunitatea ne cere acest lucru. Am văzut în minutele care au trecut imagini care arată că avem un turism bogat în istorie, în cultură, putem vizita tot felul de parcuri, de lacuri, de monumente, de palate dar aș mai trage un semnal de alarmă.

Avem nevoie de o infrastructură bună ca să ajungem să vizităm. Atunci vreau să închei această discuție prin a vă spune despre un proiect deosebit, cicloturismul: 35 de km de pistă de bicicletă dus-întors pe care CJ Ilfov în frunte cu Hubert Thuma vrea să îl realizeze cu finanțare europeană. În curând ilfovenii vor putea merge la mare pe bicicletă sau la vamă în Giurgiu pe bicicletă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`