La numai 16 ani, un băiat a fost prins de poliție băut și conducând mașina pe care o furase

La numai 16 ani, un băiat a fost prins de poliție băut și conducând mașina pe care o furase
Foto: Pixabay

Băuturile alcoolice i-au luat mințile unui minor din Vrancea de numai 16 ani. Băiatul a consumat alcool, apoi a furat o mașină și a condus-o până în Ialomița, acolo unde a fost prins de polițiști.

DOAMNE, DUMNEZEULE!TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚULCUMPLIT!

Agenţii de poliţie l-au verificat şi au descoperit că acesta nu deţinea un permis de coducere şi mai mult de atât, băiatul a fost testat cu aparatul etilotest, carea indicat oalcoolemie de 0,35 mg/lîn aerul expirat, scrie spynews.ro.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

„La data de 08.09.2019, ora 06,06, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Odobeşti au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din comuna Jariştea cu privire la faptul că o persoană cunoscută, şi anume un minor în vârstă de 16 ani, din comună, i-a sustras autoturismul care era parcat în faţa porţii locuinţei sale. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că apelantul, împreună cu alţi trei prieteni, printre care şi minorul reclamat, au mers la o discotecă dintr-o comună vecină. În jurul orei 05,00, proprietarul maşinii a fost sunat de către mama lui care i-a spus că autoturismul a fost sustras de tânărul în vârstă de 16 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Pentru fapta sa, polițiștii au întocmit dosar penal penumele băiatului, urmând să fie prezentat instanței.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`