Minivacanța de 1 Mai: În ce stațiuni de la munte mai sunt libere locuri de cazare

Minivacanța de 1 Mai: În ce stațiuni de la munte mai sunt libere locuri de cazare
Sursa foto: Captură video
Turiștii care încă nu s-au hotărât încotro să meargă în vacanța de 1 mai nu ar trebui să își piardă speranța, pentru că, în stațiunile montane încă mai sunt locuri de cazare, iar ofertele hotelierilor sunt tentante, potrivit stirileprotv.ro.

Stațiunile montane care încă mai au locuri libere pentru minivacanța de 1 Mai

Pentru 1 Mai, Poiana Brașov e rezervată în proporție de 60 la sută, însă locurile de cazare nu s-au ocupat în totalitate. Dacă alegeți să rămâneți 3 nopți, prețul de cazare pe noapte scade. Hotelierii vă garantează că nu vă veți plictisi, chiar dacă vremea va fi capricioasă.

În afară de clasicele grătare cu bunătăți la proțap, puteți face excursii în natură cu sau fără ghid, iar pentru copii sunt programe interactive cu animatori.

Prețurile pornesc de la 200 de lei pe zi și pot ajunge până la 600 de lei în hoteluri de 4 stele, scrie sursa citată.

„Costă 45 de euro locul în cameră dublă, cu mic dejun inclus și acces piscină semi-olimpică, la locurile de joacă pentru copii, vânătoare de comori”, spune Bianca Socol, reprezentant hotel.

Ce alte hoteluri îi așteaptă pe turiști

Aflat chiar sub Tâmpa, la marginea pădurii, un hotel oferă o frumoasă panoramă asupra Brașovului. Din gradină, turiștii au acces direct către potecile care îi duc spre pajiști înverzite unde zgomotul orașului este acoperit de ciripitul păsărilor.

„De 1 mai sperăm să mai apară flori și avem în plan să ne aducem musafirii aici pentru un tur. Pot ajunge până sus pe vârful Tâmpa sau în centru sau chiar spre Poiana Brașov pe traseele marcate”, a spus Elena Ciurilă, managerul hotelului.

Un tur cu ghidul pe potecile din jurul Brașovului costă între 100 și 500 de lei, în funcție de traseul ales și durata drumeției.

Dacă veniți cu mai mulți prieteni, pe Valea Prahovei se pot închiria apartamente în regim hotelier. Aici, turiștii au libertatea de a-și stabili singuri programul de activități și meniul, în funcție de preferințe. În Sinaia sunt prețuri începând de la 500 de lei pe noapte.

Cei care și-a dori să schieze de 1 Mai trebuie să știe că doar în Valea Dorului mai este zăpada suficientă. Pe Masivul Postăvaru, în Poiana Brașov, acesta a fost ultimul weekend pe schiuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie