Ministrul Eduard Novak, implicat într-un accident rutier în apropiere de Buzău

Ministrul Eduard Novak, implicat într-un accident rutier în apropiere de Buzău
Foto: Inquam Photos / George Călin

Eduard Novak, ministrul Sportului, a fost implicat într-un accident rutier produs în apropiere de Buzău. Sindicatul Naţional Sport şi Tineret a transmis că mașina în care se afla ministrul a fost prinsă într-un carambol pe şosea, când se întorcea de la Bacău.

Eduard Novak a fost implicat într-un accident

Carosabilul era plin de apă din cauza ploilor și, în acest context, s-a produs accidentul în lanț. Una dintre mașinile implicate e cea a Ministerului.

Potrivit Sindicatului, la volan se afla chiar Novak, în timp ce şoferul era în dreapta. La locul accidentului nu s-au întocmit documentele necesare.

„Informațiile noastre sunt că la volan se afla ministrul Novak, șoferul era în dreapta, pe post de copilot. Astăzi, bolidul de lux al ministrului a fost parcat (ascuns) în parcarea subterană a MTS și nu afară, pe locul rezervat:

Interesant este că Jenő Vaida, șoferul ministrului Novak, a plecat astăzi de la MTS direct la service, pentru reparații. ”A uitat” că trebuie făcută o procedură și este nevoie de întocmirea unor documente / declarații.

Se pare că nu a folosit nici faptul că ”au sunat niște telefoane”, service-ul nu a acceptat să primească mașina fără actele obligatorii în caz de accident. Nu este clar dacă ulterior a fost făcută procedura, cine a declarat până la urmă accidentul și cine și-a asumat vina, șoferul sau ministrul?”, se arată în postarea de pe Facebook a Sindicatului Naţional Sport şi Tineret.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`