Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, amenințat cu moartea în scandalul DGIPI (VIDEO)

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, amenințat cu moartea în scandalul DGIPI (VIDEO)
Foto: B1 TV

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a fost ameninţat cu moartea în scandalul uriaș apărut în PSD în 2009 pe marginea șefului serviciului DGIPI, informează B1 TV.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Oprea care povesteşte acum după 6 ani de la momentul care l-a determinat să-şi dea demisia că s-au făcut presiuni din partea şefilor partidului pentru numirea unei anumite persoane.

Toate au culminat cu ameninţarea cu moartea în momentul în care ministrul a vrut să spună tot ce ştie autorităţilor europene.

”Am fost numit ministru de interne. Au venit și mi-au spus: acuma fii și tu puțin mai generos, ai câștigat, nu te așteptai, acuma numim și noi niște oameni și au vrut să numească politic. Eu n-am înțeles, eu fiind militar cum să numești politic pe șeful DGIPI.

În fața tuturor le-am spus că nu pun mafia la MAI. Am plecat, mi s-a cerut demisia, am vrut să ies să spun cancelariilor europene tot ce se întâmplă, cu ce am fost presat. N-am fost lăsat, nu e momentul să spui acest lucru. Fusesem amenințat inclusiv cu moartea ca să fie foarte clar și nu vorbesc prostii dacă nu mă potolesc”, a declarat Oprea într-un interviu.

Gabriel Oprea spune că a fost amenințat cu moartea

Urmăriți B1TV.ro și pe
`