Ministrul Cătălin Predoiu, prima reacție după prinderea lui Cătălin Cherecheș, în Germania: „Mulţumesc poliţiştilor şi partenerilor instituţionali interni și externi”

Ministrul Cătălin Predoiu, prima reacție după prinderea lui Cătălin Cherecheș, în Germania: Mulţumesc poliţiştilor şi partenerilor instituţionali interni și externi
Captură video - Guvernul României / Facebook

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a transmis, pe Facebook, mulțumiri celor care au ajutat la prinderea lui Cătălin Cherecheș, în Germania. Predoiu a mulțumit „partenerilor interni și externi” pentru capturarea fugarului Cherecheș.

“Felicit şi mulţumesc poliţiştilor şi partenerilor instituţionali interni și externi, români și germani, care au cooperat direct şi permanent pentru capturarea condamnatului penal Cherecheș Cătălin. De asemenea, mulţumesc poliţiştilor maghiari, austrieci şi italieni împreună cu care s-a cooperat şi lucrat pe parcursul acestei operaţiuni poliţieneşti internaţionale. Nu în ultimul rând, mulţumesc jurnaliştilor care au înţeles în aceste zile că trebuie să limităm comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operaţiunea de localizare şi capturare”, este mesajul publicat de Predoiu pe pagina de Facebook.

Cătălin Cherecheș a fost prins în Augsburg, Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins în Germania, marți seara, având intenția să plece și din această țară. El era însoțit de o mătușă, potrivit surselor B1 TV.  Fostul edil a opus rezistență, motiv pentru care a fost lovit de polițiștii germani în timpul procedurii de reținere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`