Milionarul român Nelu Bălan a murit la vârsta de 64 de ani

Milionarul român Nelu Bălan a murit la vârsta de 64 de ani
Nelu Bălan (stânga) - sursă foto: captură YT

Omul de afaceri român avea deschis unul dintre restaurantele de lux de pe Madison Avenue, informează Page Six. Nelu Bălan a murit la vârsta de 64 de ani, într-un spital din New York.

Anunțul a fost făcut chiar de fiica sa, Lucy

„Am fost alături de el”, a declarat fiica milionarului. Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cu succes în urmă cu mai puțin de doi ani pentru a îndepărta o tumoare pe creier.

Acum se recupera după un accident de schi, care l-a făcut „să se interneze și să se externeze din spital timp de aproximativ o lună”, a mai spus fiica lui.

În ultimii ani, Balan și-a petrecut timpul călătorind în jurul lumii. De un an, locuia la Roma cu iubita sa, Prințesa Rita von Boncompagni Ludovisi.

„Ea a fost o parte importantă din viața lui. Scriau cărți împreună, făceau artă, iar el gătea în vilă cu ea. Au avut o relație foarte specială”, a mai spus Lucy.

Fiica sa, Lucy a mărturisit că ultimele sale cuvinte către ea au fost: „Te iubesc Lucy. Tu esti șeful. Nu uita niciodată de unde vii. A spus asta toată viața că mă iubește pe mine, pe toată familia mea, pe sora mea, pe fratele meu, pe cealaltă soră a mea, pe copiii mei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`