UPDATE / Milionarul Mihai Tufan a fost reţinut după ce a înjunghiat o femeie. El s-ar fi automutilat pentru a păcăli autoritățile

UPDATE / Milionarul Mihai Tufan a fost reţinut după ce a înjunghiat o femeie. El s-ar fi automutilat pentru a păcăli autoritățile

UPDATE:Companiile Soceram și Metaleuroest transmit, într-un drept la replică pe care îl publicăm integral la finalul articolului, că Mihai Tufan nu este asociat/actionar nici direct nici indirect in societatile Soceram SA si Metaleuroest SRL.

Milionarul Mihai Tufan a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi înjunghiat o femeie. Unele surse afirmă că victima este soția sa, dar altele spun că este vorba despre o directoare. Tufan s-ar fi tăiat apoi singur, pentru a le spune anchetatorilor că a fost vorba e un atac, informează B1 TV. El este cercetat acum pentru tentativă de omor și urmează să ajungă în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă

Mihai Tufan, reținut pentru tentativă de omor

Joi seară, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost sesizată Poliția cu privire la faptul că, într-un autoturism oprit pe Drumul Național 1, o persoană pare a fi bolnavă sau rănită. Agenții ajunși la fața locului au găsit în mașină două persoane, ambele prezentând leziuni produse cu un cuțit.

Din primele verificări și conform unor surse judiciare citate de B1 TV, ar fi vorba despre milionarul Mihai Tufan. În urma unui conflict spontan, acesta ar fi înjunghiat femeia care se afla cu el în mașină. Ulterior, el s-ar fi rănit singur pentru a le putea spune polițiștilor că, de fapt, au fost atacați amândoi în trafic. Cercetările la fața locului au arătat că acesta mințise.

„Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Femeia se află acum la spital în stare gravă, dar stabilă. Milionarul a primit și el îngrijiri medicale.

Mihai Tufan este cercetat pentru tentativă de omor. El va fi prezentat vineri, în fața judecătorilor de la Tribunalul București, cu propunre de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Afacerile lui Mihai Tufan în domeniul energiei

Mihai Tufan este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe piața de energie din România.

Potrivit Profit.ro, în ianuarie 2016, Elsid și Electrocarbon, firmele omului de afaceri prahovean, au primit sancțiuni de 570.000 euro, respectiv 193.000 euro, de la Consiliul Concurenței.

Firmele și Hidroelectrica au recunoscut săvârșirea unor fapte anticoncurențiale, așa că au beneficiat de o reducere a amenzilor.

„Mihai Tufan este acționar al companiei Metaleuroest, cu participaţii la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu, Electrocarbon Slatina sau Soceram Bucureşti, Elsid Titu, producător de electrozi”, notează și QMagazine.

DREPT LA REPLICĂ

Referitor la articolul “Milionarul Mihai Tufan” publicat de Ziaristii B1 in data de 10 aprilie, pe site-ul dumneavoastra www.b1.ro, va informam ca Mihai Tufan nu este asociat/actionar nici direct nici indirect in societatile Soceram SA si Metaleuroest SRL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`