Mihai Bizu a fost arestat pentru 30 de zile. Omul de afaceri și-a violat și aproape ucis soția

Mihai Bizu a fost arestat pentru 30 de zile. Omul de afaceri și-a violat și aproape ucis soția
sursa foto: Facebook

Mihai Bizu, omul de afaceri care a violat-o și aproape ucis-o pe soția sa, Irina Popescu, a fost arestat sâmbătă, 15 august, pentru 30 de zile. Joi, dezvoltatorul imobiliar a fost reținut de procurori şi poliţişti ai Serviciului Omoruri pentru viol şi tentativă de omor. Mihai Bizu și Irina Popescu sunt căsătoriți de doi ani de zile.

Mihai Bizu, arestat pentru 30 de zile

Mihai Bizu a fost arestat în cursul zilei de astăzi, 15 august, pestru 30 de zile după ce aproape și-a înecat soția, iar ulterior a violat-o, potrivit adevărul.ro.

„În data de 08.08.2020, în jurul orei 0.56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmârind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, transmit anchetatorii.

Mai exact, cei doi soți fuseseră invitați de un prieten la el acasă. Acolo, Mihai Bizu a dat-o pe soția sa cu capul de cadă, după care a ținut-o cu capul scufundat în jacuzzi în timp ce striga la ea că o omoară. În acele momente, cel care îi invitase a intervenit și a salvat-o pe femeie.

După ce au mers în camera de hotel, Mihai Bizu și-a violat soția, după care a adormit lângă ea. Irina Popescu s-a trezit înaintea omului de afaceri în dimineața următoare. Profitând de acest moment, s-a îmbrăcat și a luat un taxi până în București.

După ce a ajuns în Capitală, ea a mers imediat la Secția 15 Poliție. Aici a povestit toate cele prin câte a trecut. După ce au constatat că, pe lângă viol, ar putea fi vorba despre o tentativă de crimă, judiciariștii care au înregistrat plângerea femeii au anunțat Serviciul Omoruri.

Cine este Irina Popescu, soția lui Mihai Bizu

Soția Mihai Bizu este fosta iubită a lui Costi Ioniță, formând un cuplu cu acesta în anul 2012, atunci când Irina Popescu avea 25 de ani. La acea vreme, femeia povestea că l-a întâlnit pe cântăreț într-o vacanță la Brașov și că ceea ce i-a apropiat foarte mult a fost pasiunea pentru Yoga, potrivit antena3.ro.

Irina Popescu este psihoterapeut, psihanalist și are o experiență de 20 de ani în practica de Yoga Integrală.

De asemenea, într-un interviu dat în urmă cu opt ani de zile, soția afaceristului Mihai Bizu povestea că, înainte de a fi într-o relație cu Costi Ioniță, a fost împreună cu un bărbat care a agresat-o fizic, iar în acel moment, ea a decis să pună punct relației.

„Ne-am certat rău de tot, iar el m-a bruscat. M-a speriat foarte tare şi l-am părăsit imediat”, a povestit ea la vremea aceea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`