Micutzu din ”Teambuilding”, replică pentru CTP: ”El este entitled, e o ocupație de-a lui”

Micutzu din ”Teambuilding”, replică pentru CTP: ”El este entitled, e o ocupație de-a lui”
foto: Micutzu Cosmin Nedelcu / Facebook

Actorul Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu, după comentariile acestuia despre filmul Teambuilding:

”Nu am ce să spun, pentru că dânsul e entitled (n.r. îndreptățit), să zic așa, cu un termen din limba engleză, să aiba o parere. Din câte știu e o ocupatie a lui sa fie critic de film”, a declarat Cosmin Nedelcu, într-un interviu pentru Europa FM.

CTP a criticat dur filmul Teambuilding într-o postare pe Facebook:

”Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu.Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine.

Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe”, a fost declarația jurnalistului despre filmul momentului în România.

Micutzu, enervat la culme de comentariile pline de hate, a reacționat rapid, în două comentarii acide.

Nu prea merg la cinema oamenii ăștia care scriu cronici despre Teambuilding și vor filme bune românești… / Ție nici dacă îți desenează cineva nu înțelegi unde te afli”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de Micutzu, la o postare în care se vorbește de numărul biletelor vândute la „Teambuilding”, dar și despre succesul pe care l-a avut producția românească, scrie Click!.

Eu l-am văzut la cinema și am râs cum nu am mai făcut-o de mulți ani (referitor la filme). Prin urmare, mulțumesc! Cei mai tari mi se par cei care zic că l-au văzut pe Netflix, o porcărie, și nu ar da bani la cinema să îl vadă. OMG! De parcă la Netflix nu dau bani”, a spus o internaută care a urmărit și ea, la rândul său, filmul românesc „Teambuilding”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`