Metrorex, anunț cu privire la aplicarea restricțiilor de trafic rutier în zona Piața Montreal – Piața Presei Libere. Ce a transmis compania

Metrorex, anunț cu privire la aplicarea restricțiilor de trafic rutier în zona Piața Montreal - Piața Presei Libere. Ce a transmis compania
Foto: Facebook / Metrorex

Metrorex a anunțat, vineri, 5 iulie, că implementarea restricțiilor de trafic rutier în zona Piața Montreal – Piața Presei Liere a fost amânată pentru data de 13 iulie, în urma unei solicitări a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), potrivit Agerpres.

Restricțiile de circulație sunt necesare pentru demararea activităților de execuție a Magistralei 6 de metrou.

Aplicarea restricțiilor de trafic rutier în zona Piața Montreal – Piața Presei Libere, amânată, anunță Metrorex

Restricțiile au fost inițial programate pentru a intra în vigoare pe 6 iulie, pentru activități de execuție în cadrul contractului „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni. Proiectare şi execuţie structură de rezistenţă staţii, galerii şi tuneluri. Lotul 1.1 – 1Mai -Tokyo”.

„Metrorex anunţă modificarea perioadei de implementare a restricţiilor în zona Piaţa Montreal – Piaţa Presei Libere. Restricţiile, iniţial programate să înceapă pe 6 iulie 2024, vor intra în vigoare începând cu data de 13 iulie 2024, la solicitarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI)”, se arată în comunicatul companiei.

Metrorex a mai anunțat că dacă vor apărea modificări, acest lucru va fi anunțat printr-o informare actualizată.

Pe întreaga durată a lucrărilor, circulația va fi oprită pe cele trei benzi de circulație existente pe Bd. Mărăști, pe relația Piața Montreal – Piața Presei Libere.

„Devierea traficului pe zona lucrărilor se efectuează conform legislaţiei în vigoare şi va fi semnalizată prin instalarea de panouri informative cu privire la restricţie, în intersecţiile: Bd. Ion Mihalache – Str. Aviator Popişteanu, Str. Aviator Popişteanu – Bd. Expoziţiei, Str. Parcului – Bd. Expoziţiei – Str. Aviator Traian Vasile, Bd. Mărăşti – Str. Alexandru Constantinescu şi Bd. Mărăşti – Bd. Mareşal Alexandru Averescu. Pentru pietoni, traversarea se va asigura pe la trecerile existente în capetele tronsonului de drum restricţionat”, au transmis reprezentanții Metrorex.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`