Metoda prin care poți să îți crești șansele de câștig la Loto. Schema gândită de experți

Metoda prin care poți să îți crești șansele de câștig la Loto. Schema gândită de experți
Sursă foto: Captură Video/ YT

Sunt mulți cei care visează să câștige la Loto, însă doar câțiva norocoși reușesc să își vadă visul devenit realitate. Cu toate acestea, experții în matematică au găsit o formulă prin care jucătorii să obțină un câștig.

Cum să îți crești șansele de câștig la loto

Aparent, această metodă necesită, totuși, o investiție. Conform experților, dacă o persoană cumpără 27 de bilete în timp ce alege numerele, are mai mari șanse să câștige.

Se pare că cercetătorii David Cushing și David Stewart, de la Universitatea din Manchester, au calculat o secvență de numere pe care ar trebui să le aleagă persoanele care joacă la Loto.

De exemplu, la Loteria Națională, oamenii aleg șase numere diferite de la 1 la 59, după care sunt extrase șase bile reprezentând numerele câștigătoare.

În cazul jucătorilor care au cel puțin două numere la fel ca cele extrase, ei primesc premii. Așadar, cei doi cercetători susțin că dacă o persoană cumpără 27 de bilete folosind succesiunea lor de numere, aceasta are șanse mari să câștige.

Această metodă nu garantează premiul cel mare

Totodată, în acest fel, jucătorul poate obține cel puțin două numere câștigătoare pe unul dintre biletele achiziționate. De menționat este faptul că metoda nu garantează premiul cel mare, susțin experții.

Cei care joacă la Loto în Marea Britanie câștigă 1.000.000 de lire sterline atunci când obțin cinci numere, dar și o minge bonus. În cazul în care sunt extrase cinci numere corecte, atunci premiul este de 1.750 de lire sterline.

Cât despre cei care au patru numere câștigătoare, premiul va fi de 140 de lire sterline. Nici cei cu trei numere nu sunt uitați, deoarece li se acordă și lor un premiu de 30 de lire sterline, notează fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`