Metoda folosita de o romanca pentru a afla de ce îi tot dispar bani din casă

Metoda folosita de o romanca pentru a afla de ce îi tot dispar bani din casă
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

O femeie din Vatra Dornei, care observase că îi tot dispar bani din casă, a pus o cameră video în bradul de Crăciun și a constatat că hoțul este chiar fostul ei iubit, potrivit Ziarul de Iași și Stirileprotv.ro.

A instalat o cameră video în bradul de Crăciun

În decembrie 2021, femeia a observat că i-a dispărut o sumă de bani din casă. A decis să o schimbe pe bona copilului, prima persoană pe care a suspectat-o, însă situația s-a repetat.

În cele din urmă a instalat o cameră video printre crengile bradului de Crăciun și a observat astfel că persoana care îi lua bani din casă era fostul ei iubit, tatăl copilului.

Fostul iubit, cadru militar, își însușise în câteva zile suma de 3.300 de lei.

Cei doi se despărțiseră în noiembrie 2020, dar bărbatul avea o cheie de rezervă pentru a-și vedea copilul. Caporalul profita de această situație și intra în locuință în absența femeii,

Femeia a decis să îl reclame la poliție și susține că îi dispăreau bani – sume cuprinse între 500 și 2.000 de lei – încă din noiembrie 2020, de când se mutase bărbatul de la ea din casă.

Bărbatul susține că banii erau administrați la comun

În fața procurorilor militari, caporalul a recunoscut că lua bani din casa fostei iubite, dar susține că era vorba despre bani pe care îi administrau în comun. Mai mult, bărbatul a spus că de multe ori el a fost cel care punea bani în dulapul respectiv.

Femeia și-a retras plângere și și-a schimbat declarațiile, dar probele au arătat contrariul, iar procesul a continuat și a culminat cu o condamnare la 1 an și 4 luni de închisoare pentru fostul ei iubit.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`