Alertă meteo: Schimbare radicală a vremii în weekend! Care sunt județele vizate!

Alertă meteo: Schimbare radicală a vremii în weekend! Care sunt județele vizate!
Foto: pixabay.com

Temperaturi plăcute în weekend! Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne transmit prognoza meteo pentru principalele regiuni ale țări.

HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A ÎNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATĂ FENOMENAL! (GALERIE FOTO)

Comparativ cu această perioadă a anului, temperaturile sunt peste limită, potrivit impact.ro.

ADIO, TEO TRANDAFIR! FANII SUNT DEVASTAȚI! BURSUCU’ A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

În regiunile Dobrogea și Bărăgan, temperaturile nu vor fi scăzute, fiind comparabile cu cele înregistrate vineri, 24 ianuarie.

A MURIT! CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ”ŞTIAM CĂ NU VA DEPĂŞI VÂRSTA DE 60 DE ANI”

În Sudul Moldovei şi în nordul Munteniei, valorile mai scad puţin, dar va fi atmosfera însorită şi un vânt care nu va bate cu intensitate. Vremea frumoasă se menține și în sudul țării, unde temperaturile indică maxime de 8 grade Celsius în termometre, spune meteorologii ANM.

În Transilvania rămâne frigul care s-a instalat puternic în regiune, valorile maxime ajungând până la 7 grade Celsius, în județele din Nordul regiunii.
Sâmbătă, maximele termice vor fi cuprinse între 3 grade (la Miercurea Ciuc) și 14 grade Celsius la Drobeta.

Duminică temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, cu cele mai mari în sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară in vest unde vor fi local și precipitații predominant sub forma de ploaie. Izolat se va instala și poleiul. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Izolat vor fi condiții de ceață.

În București, vom avea parte de o vreme plăcută, în ciuda vântului, care va sufla activ. Cerul va fi senin în cea mai mai parte zilei. Maxima ajunge la 11 grade Celsius, o temperatură mai curând specifică pentru zilele lunii martie, spun meteorologii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`