Mesajul secret pe care Tudor Duma l-ar fi avut scris pe unghii, când a intrat în Spitalul Floreasca. Psiholog: „Au creierul aproape prăjit”

Mesajul secret pe care Tudor Duma l-ar fi avut scris pe unghii, când a intrat în Spitalul Floreasca. Psiholog: „Au creierul aproape prăjit
Foto: Captura YT Libertatea

Tudor Duma, cunoscut ca „Maru”, în vârstă de 19 ani, este cercetat pentru intrarea prin efracție în farmacia spitalului Floreasca, unde a furat ser fiziologic și a vandalizat ușile, pereții și diverse obiecte. El este un tânăr cu antecedente în problemele cu legea, fiind recunoscut pentru comportamentul său problematic, inclusiv consumul de substanțe interzise și alcool.

Mesajele cifrate pe care Maru le avea scrise pe unghii

Până la vârsta de nici 20 de ani, are 6 dosare penale deschise. A fost asociat ca dealer al lui Vlad Pascu, responsabilul pentru accidentul mortal din 2 Mai, unde și el era sub influența substanțelor interzise și alcoolului. În timpul în care se afla în Spitalul Floreasca, Tudor Duma a filmat și distribuit furtul de medicamente pe rețelele de socializare.

În imagini, el a arătat inclusiv că are unghiile desenate, iar pe fiecare avea scrise câte un număr, care formau codul 1312, care ar corespunde, de fapt, literelor ACAB, prescurtare a expresiei All Cops Are Bastards”, care ar însemna „Toți polițiștii sunt niște nenorociți”, conform Antena 3 CNN.

Dan Antonescu: „Copiii ăştia nu mai gândesc normal”

Psihologul criminalist Dan Antonescu a constatat că tot mai mulți tineri, precum Vlad Pascu și Tudor Duma, manifestă comportamente problematice. Acești tineri adesea scapă de sub autoritatea părintească și recurg la consumul de substanțe interzise, ceea ce îi face să piardă contactul cu realitatea și să dezvolte o încredere exagerată în propria lor importanță. Această atitudine este însoțită de disfuncții cognitive.

„Avem de-a face cu un teribilism, cumva exacerbat de consumul de droguri. Copiii ăștia nu mai gândesc normal. Au creierul aproape prăjit. Ei au nevoie în permanență de ceva: trebuie să epateze, trebuie să impresioneze membrii grupului din care fac parte, și fiecare vrea să vină cu ceva nou. (…) Toate acestea sunt rezultatul unei lipse de educație, de supraveghere, de a înțelege ce înseamnă drogurile în realitate, pentru că puțini sunt cei care reușesc să scape de această nenorocire”, a declarat Dan Antonescu, conform sursei citate anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”