Mesajul emoţionant lăsat de jucătorii naţionalei în vestiarul din Cipru

Mesajul emoţionant lăsat de jucătorii naţionalei în vestiarul din Cipru

Echipa naţională de fotbal a României a lăsat un mesaj gazdelor din Cipru în vestiarul stadionului AEK Larnaca, în urma victoriei fabuloase cu scorul 3-0

Jucătorii naționalei au ținut să le mulțumească în scris organizatorilor pentru decizia de a aloca suporterilor români un număr mult mai mare de bilete decât prevedea protocolul UEFA. Astfel, jucătorii români s-au simțit ca acasă.

Mesajul emoţionant lăsat de jucători în vestiar a fost următorul: “Dragi prieteni ciprioţi, vă rugăm să acceptaţi mulţumirile noastre sincere pentru ospitalitatea pe care ne-aţi arătat-o în timpul şederii noastre aici. Suntem cu adevărat recunoscători pentru bunătatea şi spiritul sportiv manifestate atât pe teren, cât şi în afara lui. Aşteptăm cu nerăbdare să vă revedem luna viitoare în Bucureşti, ca oponenţi şi prieteni. Mulţumim!”.

Mircea Lucescu, selecţionerul naţionalei României, a declarat sâmbătă că trebuie să uităm meciul cu Cipru, urmează un alt meci important, care poate asigura primul loc în grupă.

„Am controlat jocul şi ăsta este un lucru importan. Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte. Victoria este victorie, urmeaza acum un alt meci, foarte dificil. Deja trecem de la 20 de grade la şase grade. Acum trebuie să vedem cum recuperăm jucătorii, terenul a fost destul de moale, iar acolo ne asteaptă un teren greu. Îmi pare bine pentru băieţi că au înlănţuit trei victorii, ceea ce înseamnă foarte mult. 3-0 la pauză nu a fost întâmplător, şi putea fi mai mare. Ne vom lupta cu Kosovo pentru şefia grupei, de aceea următorul meci este extrem de important. Poate fi un meci care să ne asigure calificarea”, a declarat Mircea Lucescu.

România a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-0, echipa Ciprului, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`