Mesajul emoționant al lui Florin Piersic, după decesul actriței Draga Olteanu Matei

Mesajul emoționant al lui Florin Piersic, după decesul actriței Draga Olteanu Matei

După moartea actriței Draga Olteanu Matei, Florin Piersic a postat un mesaj emoționant pe paginade Facebook.

Florin Piersic și Draga Olteanu Matei au fost colegi de scenăși prieteni.

”Draga mea Dragă și iar Dragă, ne-ai parasit! Chirita mea și a poporului ăstuia trist astăzi de plecarea ta, parteneră de scenă si actriță minunată, eu, “mândrul” tău – cum m-ai botezat-îti voi duce lipsa, la fel ca și “fratelui” tău de o viață, Amza Pellea pe care sper că astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei.

Și du-le dorul meu lui Moraru si Dinica . Te iubesc, scumpa mea!”, a scris Florin Piersic, pe pagina de Facebook.

Unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei

ActrițaDraga Olteanu Mateis-a stins din viață în noaptea de marți spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Medicii au declarat că au vegheat-o până în ultima clipă, însă nu au reușit să o readucă la viață, din cauza vârstei înaintate și a problemelor cu care se confrunta.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi.

Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator… din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl avem, au anunțatreprezentații Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi.

Draga Olteanu Mateiva fi înmormântată la Piatra Neamț, lângă soț, care era originar din acest oraș.

Alexandru Arșinel, după decesul actriței Draga Olteanu Matei

„Din nefericire, veștile astea le întâlnim din ce în ce mai des. Acum câteva zile Găitan, acum Draga și de-a lungul anului, și anilor din ce în ce mai mulți colegi din generația sfântă a teatrului românesc dispar. Draga este o pierdere imensă, este un munte de personalitate, nu de talent, de personalitate, unul din stâlpii de bază ai Teatrului Național și care, cu discreție și cu bun simț, s-a retras undeva în Moldova, unde și-a găsit un loc de desfășurare a muncii sale. A creat o trupă de teatru, s-a implicat în foarte multe activități artistice în județ și în regiune. O gazdă extraordinară ori de câte ori ajungeam prin Piatra Neamț. Un om minunat! Ce să spun… E extrem de regretabil că în momentele acestea pline de necazuri, că nu știi din ce parte să te aperi, nu știi cât de potrivit sau de nepotrivit ești pentru a contracta un virus din acela. Suntem în momente destul de dramatice”, a declarat Alexandru Arșinel.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`