Mesajele siropoase cu procurorul Portocală i-au creat probleme: Andreea Cosma, audiată la DNA (VIDEO)

Mesajele siropoase cu procurorul Portocală i-au creat probleme: Andreea Cosma, audiată la DNA (VIDEO)

Deputatul Andreea Cosma şi fratele ei, fostul deputat Vlad Cosma, au fost citaţi la DNA Ploieşti, după ce Andrea Cosma a arătat modul în care procurorul Mircea Negulescu, zis "Portocală", fabrica dosare. Andreea Cosma susţine că a fost audiată în calitate de martor şi că DNA Ploieşti s-a sesizat din oficiu în acest dosar.

"Am fost citată în calitate de martor. DNA Ploiești s-a sesizat din oficiu cu privire la informațiile apărute în spațiul public. S-a deschis o anchetă penală care va cerceta faptele procurorului Negulescu cu privire la divulgare de informații în spațiul public și falsificarea probelor ca și în cazul fratelui și tatălui meu", a afirmat Andreea Cosma.

Dosarul DNA în cazul Negulescu a apărut după ce Andreea Cosma a prezentat opiniei publice mai multe mesaje de pe o aplicație telefonică prin care Procurorul Negulescu îi făcea avansuri deputatei. Negulescu dădea de înţeles că l-ar putea scăpa de acuzaţii pe tatăl Andreei Cosma dacă aceasta i-ar răspunde la avansuri.

Andreea Cosma: Mi-a zis tata că te-ai vazut cu el astăzi

Mircea Negulescu: Da

A.C.: Și că i-ai spus că știi că e nevinovat

M.N.: Da am vorbit mai multe… i-am zis și că îmi pare rău pentru situația creată și cum a fost atunci la reținere, ca să nu fie supărat pe mine.

A.C.:Pai s-a simțit prost să audă asta de la tine că doar tu ai făcut dosarul și acum îi spui că știai că e nevinovat.

M.N.: Așa am avut reprezentarea atunci, era alta conjunctura și sincer îmi pare rău.

A.C.: Păi îți pare rău acum și zici că e nevinovat, dar el a ajuns în instanță la vârsta lui din cauza ta și a invențiilor tale.

M.N.: O să câștige la instanță… sincer îți spun că regret toată povestea… nu pot să îți spun mai multe. Doar că așa a fost direcția în 2013.

Mesajele cu procurorul Portocală i-au creat probleme: Andreea Cosma, audiată la DNA

#DIRECT_ONE_b3ydc5#

Andreea Cosma a incercat să îl convingă pe Portocală să îi salveze tatăl.

A.C.: Păi și dacă îl condamnă pe invențiile tale? Și pe o mită care nu a existat niciodată ?

M.N.: O să reușească și o să fie bine, la instanță se va vedea că Alexe e o zdreanță și un mincinos.

A.C.: Păi Alexe e mincinos că l-ai pus tu să fie mincinos… e mincinosul tau.

M.N.: Eh… lăsați că și lui i-a plăcut, nu îi lua apărarea.

A.C.: Nu iau apărarea nimănui decât a tatălui meu de 71 de ani care e în dosarul ăsta datorită minciunilor și invențiilor voastre. Și e bătrân și suferă. Și acum tu îi spui că a gresit și că îți pare rău.

M.N.: Te cerți degeaba cu mine… la momentul ăsta mai pot doar să îi spun că îmi pare rău, că am greșit și că o să câștige la ÎCCJ… Noapte bună prințesa mea!

Mesajele au fost prezentate la Înalta Curte de Vlad Cosma, fratele Andreei Cosma și fost deputat PSD. Vlad Cosma a scris că procurorul Negulescu ar fi deschis dosare penale pe numele său, al surorii sale și al tatălui său pentru că Andreea Cosma nu a vrut să-i accepte avansurile lui "Portocală".

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie