Mesaje și urări de „La mulți ani!” pentru Sf. Ioan 2022 pe care le poți trimite prin sms sau pe WhatsApp

Mesaje și urări de „La mulți ani!” pentru Sf. Ioan 2022 pe care le poți trimite prin sms sau pe WhatsApp
Mesaje de „La mulți ani!” / Foto: Pixabay.com

Soborul Sfântului Ioan Botezătorul are loc în data de 7 ianuarie, la o zi după Bobotează. Cu această ocazie, peste un milion de români își sărbătoresc onomastica. Dacă vreți să le aduceți un zâmbet pe buze, nu uitați să le transmite urările de „La mulți ani!”, încă de la primele ore ale dimineții.

În România, erau la începutul anului 2021, aproape 650.000 de femeie ce purtau prenumele de Ioana și alte derivate ale acestuia și peste 1,3 milioane de bărbați ce purtau prenumele de Ion sau alte prenume derivate din el.

Mesaje și urări de „La mulți ani!” pentru Ion / Ioan și Ioana

Cu ocazia zilei tale de nume, vreau sa ai partea de cea mai frumoasa zi din viata ta, mai frumoasa decat cea de anul trecut, iar de acum sa ai numai zile care sa iti aduca bucurie si iubire! La multi ani de Sf. Ion!

Astazi e onomastica ta. E o zi speciala de care sper sa te bucuri cat poti de mult. Din suflet iti ofer toata dragostea mea! La multi ani, Ioane!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, dragoste și împlinire! Cei dragi să te îmbrățișeze și tot ce doresti sa primești! La mulți ani, Ion!

Un gând bun și-o sărutare, Azi, la ceas de aniversare, Sfântul Ioan să te-ocrotească, Visele să se-mplinească! La mulți ani, Ioan/Ion/Ioana!

Să ai o zi de nume plină de fericire, noroc și bucurie! Fără plictiseală, că nu-i o zi banala, Ci e zi de sărbătoare, Așa că strig în gura mare: La mulți ani, Ioane/Ionela!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulți ani de Sfântul Ion!!

Cele mai frumoase mesaje de Sf. Ioan pentru persoana iubită

Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată!

Dragă Ioana / Ion, tu eşti chiriaşa inimii mele, mereu în urmă cu chiria, dar imposibil de evacuat!

Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani!

Află și când se pune busuioc sub pernă în noaptea de Bobotează, pentru a-ți visa ursitul!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare