Mesaje și urări de Florii 2022. Cele mai frumoase texte pe care să le trimiți sărbătoriților în Duminica Floriilor

Mesaje și urări de Florii 2022. Cele mai frumoase texte pe care să le trimiți sărbătoriților în Duminica Floriilor
Mesaje de Florii 2022 / Foto: Pixabay.com

Duminica Floriilor este o tradiție aparte la creștinii ortodocși. Imediat după Duminica Floriilor începe Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor, iar mai apoi au loc Sărbătorile Pascale. Totuși, în Duminica Floriile persoanele ce poartă nume de flori își serbează onomastica. Tocmai de aceea am pregătit cele mai frumoase mesaje și urări pe care să le trimiteți celor dragi.

În Duminica Floriilor, surprinde-i pe cei dragi cu mesaje frumoase pentru ziua lor onomastică. Indiferent că vorbim de ruse sau prieteni, de colegii de la birou sau de persoana iubită, nu uita să le transmiți gândurile bune din partea ta.

Mesaje și urări de Florii 2022 pentru prieteni și membrii familiei

În Duminica Floriilor, prietenii care poartă nume de flori sau prenumele Florina, Florin sau alte derivate ale acestora își vor serba onomastica. Cu această ocazie, iată câteva mesaje pe care să trimiteți încă din prima parte a zilei:

Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani de Florii!

Ziua numelui să-ti fie plină de bucurie și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o prietenă minunată. La mulți ani înfloritori!

Îţi doresc să mergi pe un drum numit viaţă, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire! La mulţi ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început! La mulți ani!

De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

Urări de La mulți ani de Florii pentru persoana iubită

Jumătatea ta îți este alături în fiecare zi așa că nu uita să îi fii aproape cu un gând bun și mai ales cu un cadou pe măsură. Transmiteți iubirea și toate gândurile bune într-un mesaj încă de la primele ore ale dimineții, iar dacă sunteți departe, un sms va aduce zâmbetul pe buzele persoanei iubite:

„Există flori în grădină, există flori în parc, dar niciuna nu mi se pare atât de specială că tine. Ești cea mai frumoasă floare din viață mea și te iubesc enorm.”

„Dintr-o lume plină de flori, tu ești trandafirul meu și vreau să rămâi mereu alături de mine. La mulți ani ție, floare dragă!”

„Tu ești floarea vieții mele,

Și te port mereu cu mine-n gând,

Aș dori să fii mereu cu mine,

Și nu pot că să te uit nicicând…”

„Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp.

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „La mulţi ani!”

Mesaje de „La mulți ani” pentru bărbații cu nume de Florin

Pentru bărbații speciali din viața voastră, care își serbează onomastica în Duminica Floriilor, iată câteva propuneri:

La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel celebrând un Floricel!

Dragă Florin, de ziua numelui tău îți doresc toată fericirea din lume. Cele mai bune urări și gânduri ale mele se îndreaptă către tine în acesta zi specială. La mulți ani!

O persoană deosebită cum ești tu nu putea decât să aibă un nume special. La mulți ani de Florii, dragul meu”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:19 - Luca Reghecampf rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „Ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut”
22:11 - Un șofer presupus beat era să spulbere caravana Kamalei Harris. Bărbatul spune că nu-și amintește cum a ajuns pe autostradă
22:06 - Diana Stoica (USR), despre acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Dacă este atât de grav ce plănuiește să facă PSD-ul, ce mai caută cu ei la Guvern? Nu înțeleg (VIDEO)
22:02 - Burduja acuză că mai multe ONG-uri blochează investițiile în sectorul energetic românesc: „Toate aceste beneficii pentru țară și regiune cred că supără anumiți actori statali sau nestatali” (VIDEO)
21:46 - Sebastian Burduja a spus motivele pentru care România a importat energie în primele 8-9 luni din acest an: Sunt mai multe cauze. 30 și ceva de ani, România nu a investit în producția de energie (VIDEO)
21:39 - Eva Mendes: „Nu am fost niciodată vreo mare actriță, nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie”
21:32 - Burduja: „În ce privește pregătirea pentru iarnă, stăm bine, avem depozitele de gaz în supraplin” / Ce se întâmplă cu schema de plafonare a prețurilor la energie (VIDEO)
21:26 - O zonă din București va arăta complet diferit până la sfârșitul lui 2027. Ce modificări sunt în plan
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%