Mesaje cutremurătoare între cele două tinere moarte în Lupeni și prietenii lor: „Ne-ați făcut în toate felurile!”

Mesaje cutremurătoare între cele două tinere moarte în Lupeni și prietenii lor: „Ne-ați făcut în toate felurile!”

Întreaga țară a fost șocată de tragedia din Lupeni, unde două tinere și-au încheiat viața, aruncându-se de pe un turn dezafectat înalt de 20 de metri.

Mesaje halucinante între cele două adolescente moarte în Lupeni și prietenii lor

Cele două tinere proveneau din familii respectabile, cunoscute pentru reputația lor impecabilă. Prin urmare, anchetatorii se îndreaptă asupra persoanelor cu care acestea au interacționat în timpul liber.

Una dintre fete le-a mulțumit celor care le-au insultat și a exprimat că se bucură că i-a cunoscut. A spus că prietenii lor sunt un grup toxic. După aceasta, nimeni nu a mai comunicat cu ele. Fata a sunat-o pe mama ei pentru a-i spune ce urmează să facă, iar tatăl ei a încercat să o ajute, dar fără succes.

Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, este mesajul scris de una dintre fete, pe grupul cu prietenii.

Ce spune primarul din Lupeni

Cele două fete care s-au sinucis în Lupeni proveneau din Uricani, iar tatăl uneia dintre ele era angajat la primărie. Primarul, care cunoaștea bine ambele familii este șocat în legătură cu gestul tragic al fetelor. Mai mult, a subliniat că tatăl uneia dintre fete era conștient că fiica lui are probleme.

A sunat-o pe maică-sa şi maică-sa a sunat la 112, iar taică-su a plecat din Uricani cât a putut de repede, pentru că ştia că are probleme fetiţa. Când a ajuns erau deja căzute amândouă, se aruncase, telefoanele lăsate sus pe clădire, îmbrăcate cum era, de vreme mai rece, căzute pe un teren din ăla accidentat, piatră. Cert este că au premeditat lucrul ăsta. Şi-au ales locul, deci nu s-au dus la întâmplare”, a declarat Dănuț Buhăescu, la observatornews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`