Mesajul tatălui Alexandrei, din fața Poliției Caracal: ‘Cei care au luat-o, să o aducă ca să ne reluăm viața pe care o aveam înainte. Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce’

Mesajul tatălui Alexandrei, din fața Poliției Caracal: 'Cei care au luat-o, să o aducă ca să ne reluăm viața pe care o aveam înainte. Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce'

Ioan Măceșanu, tatăl fetei de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă și pe care acesta suține că a ucis-o, a oferit o declarație emoționantă de pe scările Poliției din Caracal. Acesta a cerut jurnaliștilor să nu îl urmărească pentru declarații și a arătat că tot ce își dorește este ca fiica sa să fie adusă înapoi acasă de cei care au luat-o.

„Vreau să fiu lăsat în pace și eu și familia mea. Vreau să le mulțumesc celor care s-au implicat în acest caz, care caută, cercetează în continuare. Cei care au luat-o, să o aducă ca să ne reluăm viața pe care o aveam înainte. Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce”, a declarat acesta.

El le-a cerut anchetatorilor „să-și vadă de treabă, să-și unească forțele să o găsească”.

„Le mulțumesc pentru ce au făcut până acum și pentru ce vor face. Cred că și-au făcut datoria, am încredere în ei”, a spus Ioan Măceșanu.

Ioan Măceșanu a negat că polițiștii i-ar fi spus să plătească perchezițiile, dacă fata ar fi plecat cu un iubit și că l-ar fi pus să spargă uși la percheziții.

Întrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, Ioan Măceșanu i-a transmis „să ardă în iad” dacă a făcut crima pe care o susține în fața anchetatorilor.

„Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază”.

Reamintim că Gheorghe Dincă a afirmat că a comis ambele crime, dar nu a oferit anchetatorilor nicio dovadă despre locul unde s-ar afla cadavrele celor două fete.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`