ULUITOR! Ce mesaj a trimis Ceaușescu EXTRATEREȘTRILOR în anul MARELUI CUTREMUR

ULUITOR! Ce mesaj a trimis Ceaușescu EXTRATEREȘTRILOR în anul MARELUI CUTREMUR

Când NASA a lansat în anul 1977 sondele Voyager 1 și 2 în spațiul cosmic, un proiect inedit a fost inițiat de către cercetătorii americani. Carl Sagan, de la Universitatea Cornell, a fost desemnat să se ocupe de culegerea „mesajelor interstelare” redactate în fiecare limbă, dedicate formelor de viață extraterestră.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Mesajul francezilor este „salutare, tuturor”, în timp ce în engleză au fost transmise „salutări de la copiii planetei Pământ”.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PĂCATE A FĂCUT INFARCT! ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

În armeană a fost mesajul „tuturor celor care există în Univers, salutări”, iar în cehă: „Dragi prieteni, vă dorim tot ce-i mai bine”. Și da, am ajuns și la români, unguri, turci, în mod special, și la alții în mod obișnuit, scrie playtech.ro.

APOCALIPTIC! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA DEZASTRU! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA! CEA MAI CUTREMURĂTOARE PREVESTIRE A MOMENTULUI…

Românii aflați în plină dictatură a lui Nicolae Ceaușescu au transmis doar „salutări la toată lumea”, pe când ungurii au spus: „Trimitem salutări în limba maghiară tuturor iubitorilor de pace din Univers”, iar turcii au avut o abordare similară prin mesajul: „Dragi prieteni vorbitori de turcă, fie ca bucuria dimineții să vă îndrume”. Același apel la prieteni vorbitori de-aceeași limbă mai găsești și în kanareză, dialect din India: „Salutări. În numele vorbitorilor de kanareză, «gânduri bune». Și de la oamenii din Quechua avem: „Salutări tuturor de pe acest Pământ, în limba Quechua”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`