Primele declaraţii ale medicului fals de la Spitalul Ilfov: Mi-e teamă pentru viața mea. I-am dat în judecată pe toți, pe penal

Primele declaraţii ale medicului fals de la Spitalul Ilfov: Mi-e teamă pentru viața mea. I-am dat în judecată pe toți, pe penal

După ce cazul ei a fost super mediatizat, Raluca Bîrsan, falsul medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov, susţine că îi este frică pentru viaţa ei că va fi hărţuită după ce toate datele i-au fost făcute publice.

Mai multe, aceasta susţine că i-a dat în judecată pe toţi cei care au făcut public cazul ei şi au scris despre cum ea activa fără nicio specializare în medicină.

„E incredibil ce mi se întâmplă… Televiziunile sunt în fața porții… Mi s-au încălcat toate drepturile… Mi s-au făcut publice toate datele… I-am dat în judecată pe toți, pe penal. Și pe Tolontan, cu ziarul Libertatea cu tot, și Colegiul Medicilor și UMF-ul… Mi s-a dat inclusiv adresa. Mă amenință foștii pacienți. Acum, mă aștept să mi se intre în casă și să mi se dea în cap. Nici până la magazin nu pot să ies. Sunt și eu om, nu? Ceea ce mi se întâmplă este hărțuire!”, a declarat Raluca Bîrsan, pentru EVZ.

Raluca Bîrsan, falsul medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov. Femeia nu doar că nu avea nici cele mai minime studii în domeniul medicii, dar nu avea nici măcar examenul de Capacitate luat, arată Libertatea.

Aceasta a ajuns într-o clasă de electromecanică la Școala de Arte și Meserii a Liceului Unirea cu media 1,68, dar s-a retras din clasa a IX-a. Astfel, Bîrsan se alătură clubului select deschis de italianul Matteo Polini, care la fel avea doar 8 clase dar presta ca medic.

Cu toate acestea ea a activat 10 ani ca voluntar la Spitalul Ilfov şi chiar a fost lăsată să intră în sala de operaţii pentru mai multe operaţii. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`