Mediaș: Minor suspect de crimă. Și-ar fi ucis mătușa nevăzătoare pentru a-i fura banii (VIDEO)

Mediaș: Minor suspect de crimă. Și-ar fi ucis mătușa nevăzătoare pentru a-i fura banii (VIDEO)
Captură Video - Șirile Pro TV

Crimă terifiantă în Mediaș. Un adolescent de 17 ani și-a ucis mătușa nevăzătoare pentru a-i fura banii. Nenorocirea a fost descoperită de tatăl suspectului la o săptămână după ce băiatul a comis fapta. Minorul a fost reținut de polițiști, informează B1 TV în cadrul Știrilor prezentate de Dan Gabor.

Un băiat din Mediaș și-a ucis mătușa

„Inculpatul, care locuia împreună cu mătușa sa nevăzătoare în vârstă de 35 de ani, într-un apartament situat în Mediaș, a luat hotătârea de a o omorî pentru a-i lua banii.

Urmare a loviturilor primite, victima a decedat. Imediat după aplicarea loviturilor, inculpatul a întreținut cu aceasta un raport sexual normal, a sustras apoi banii pe care victima îi deținea și, în zilele următoare, a folosit fără drept cardul bancar al acesteia”, a afirmat Mihaela Ruginosu, prim-procuror adjunct la Tribunalul Sibiu.

Cum a fost descoperită crima din Mediaș

Ororile au fost descoperită abia la o săptămână după comietrea faptelor. Tatăl victimei spune că băiatul a încercat să o țină la distanță pe fiica sa de restul familiei, dar situația devenise îngrijorătoare. Așa că s-au decis să meargă să-i bată la ușă.

„Copila nu mai răspundea că strângea el telefonul. Nu ne mai dădea acces să vorbim și, dacă am văzut că nu și nici colegele ei n-au mai putut, s-a dus tatăl lui. Ușa era deschisă așa, cât o palmă, și când a intrat cu șoferul acolo, cu taximetristul, ea era moartă pe pat”, a spus tatăl victimei.

Acesta a mai susținut că băiatul a fost „foarte, foarte cuminte și retras” și se înțelegea bine cu mătușa sa, „dar de un timp n-a mai acționat cum a trebuit. A fost agitat, nervos, nu mai asculta, nu se mai ferea de mine”..

Tânărul e acum acuzat de omor calificat, furt, profanare de cadavre, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Procurorul de caz va cere arestarea sa preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă