Pescobar își vinde mașinile Lamborghini și Ferarri, în valoarea de peste 100.000 de euro. „Gata cu zona de confort”

Pescobar își vinde mașinile Lamborghini și Ferarri, în valoarea de peste 100.000 de euro. „Gata cu zona de confort”
Sursa foto: Instagram/ pescobar.paulnicolau

Pescobar a fost vizat de Protecția Consumatorilor care i-au închis restaurantele, iar după ce a pus totul la punct și le-a redeschis, a rămas fără permis timp de trei luni de zile.

Pescobar, fără permis de ieri

Paul Nicolau a rămas fără permis în data de 15 noiembrie 2023, sancțiune care este în vigoare timp de trei luni, conform Antena 3.

Pescobar, patronul restaurantelor, Taverna Racilor, a anunțat pe TikTok că își vinde mașinile de lux, adică un Lamborghini și un Ferrari, care valorează în total peste 100.000 de euro, dar acum are nevoie și de un șofer.

Anunțul patronului

„Gata cu zona de confort, cu mașina și condusul. Dăm drumul la instalație: mersul pe jos. Am cam uitat de el. Când stai cu fundul în mașină, cobori în parcare, pac… nu-ți ma trebuie mers pe jos.

Să vezi ce pătrățele face Pescobar. Bine, de dimineață mi-am făcut flotările – 257 și 195 de abdomene, am citit, sunt treaz de la ora 4. Acum mă duc să iau micul dejun… sunt pe jos, după mă duc la un masaj și după la birou, zic să mai și muncim. Atât s-a putut”, a zis Pescobar în videoclipul de pe TikTok.

Patronul Tavernei Racilor a ținut să le transmită un mesaj și polițiștilor că timp de trei luni nu-l vor mai vedea în trafic.

„Acum le transmit domnilor agenți de poliție de la circulație, care erau foarte atenție la mașinile mele. Să stea liniștiți. Trei luni de zile nu mă mai văd la volan. Să vă înștiințați între voi. Nu mai am la ce să mai suflu pentru că nu mai am volan. Va pup, puteți să dormiți liniștiți de acum încolo”, a încheiat Pescobar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`