Mașina unui martor în dosarul clanului Cămătaru a fost incendiată

Mașina unui martor în dosarul clanului Cămătaru a fost incendiată

O mașină din sectorul 5 al Capitalei a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă, vehicului aparținând unui martor din dosarul în care sunt implicați Sile și Nuțu Cămătaru.

Totuși, încă nu există dovezi concrete privind incendierea mașinii de către un apropiat al celor acuzați în dosarul Cămătarilor. Polițiștii au demarat o anchetă și caută amprente și alte indicii privind circumstanțele în care a avut loc acest incident.

Procurorii DIICOT au emis vineri după-amiază ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele a 11 interlopi, printre care și Sile Cămătaru, din clanurile „Cămătarilor” şi „Sportivilor. Ancheta prevede destructurarea grupărilor în care sunt cercetate 67 de persoane, între care şi Vasile Balint, zis Sile Cămătaru. (Detalii AICI)

Membrii clanurilor „Cămătarii” şi „Sportivii” sunt în atenţia anchetatorilor după ce, în 7 noiembrie 2012, în oraşul ilfovean Popeşti-Leordeni, în apropierea unei zone în care unul dintre liderii grupării „Sportivii”, Robert Nica, se ocupa de reabilitarea unor blocuri, a avut loc un conflict violent între mai mulţi membri ai clanului controlat de acesta şi doi dintre oamenii de încredere ai lui Nuţu Cămătaru, foşti boxeri.

O mașină a fost incendiată în București

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`