Mașină lovită de tren în Bistrița-Năsăud. Tânărul de la volan, șofer de doar câteva luni, a fost preluat în stare gravă de un elicopter SMURD

Mașină lovită de tren în Bistrița-Năsăud. Tânărul de la volan, șofer de doar câteva luni, a fost preluat în stare gravă de un elicopter SMURD
Foto simbol: ISU / Facebook

O mașină condusă de un tânăr în vârstă de 18 ani a fost lovită de un tren, luni, la o trecere la nivel cu calea ferată în localitatea Nimigea de Jos din județul Bistrița-Năsăud, transmite Agerpres.

Șoferul mașinii lovite de tren a fost preluat în stare gravă de un elicopter SMURD

Tânărul a fost rănit grav în accident și a fost preluat inconștient de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la centrul de traumă de la Târgu Mureș.

„Astăzi, poliţiştii Compartimentului Rutier Năsăud şi cei ai Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi au intervenit la un accident feroviar semnalat în Nimigea de Jos. La locul evenimentului poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Nimigea de Jos, a fost accidentat de trenul Inter Regio Cluj-Napoca – Galaţi la o trecere la nivel cu calea ferată”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Starea tânărului nu a permis testarea cu aparatul etilotest, dar îi vor fi recoltate mostre biologice și de sânge.

Acesta obținuse permisul în iunie.

„Pompierii militari au găsit victima de sex masculin, în vârstă de 18 ani, în stare de inconştienţă, încarcerată. Echipajul de descarcerare a procedat pentru îndepărtarea unor elemente de caroserie, pentru asigurarea accesului către victimă şi extragerea acesteia în condiţii de siguranţă, fără a-i agrava leziunile deja suferite. După aproximativ 10 minute, victima a fost extrasă şi predată echipajelor SMURD”, a spus Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`