Mașina unui polițist din Neamț pe care e scris ”Jos Mafia din MAI” a ajuns în fața Parlamentului European

Mașina unui polițist din Neamț pe care e scris ”Jos Mafia din MAI” a ajuns în fața Parlamentului European

Masina din Neamț, inscripționată cu ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Poliția Română!”, a ajuns luni la Bruxelles, în fața Parlamentului European, unde a stat parcată o bună bucată de timp, arată tvmneamt.ro.

Polițistul ar fi fost amenințat chiar și cu destituirea

Mașina a putut să fie admirată de funcționarii și parlamentarii UE, care în mod sigur au înțeles mesajul, pentru că acesta era scris și în limba engleză.

Ioan Cănărău, polițistul din Roman, județul Neamț, care și-a inscripționat mașina cu mesajul amintit, a îmbinat plăcutul cu utilul, așa că a plecat în concediu prin mai multe țări din Europa, cu mașina personală pe care a lipit autocolantele.

Polițistul ar fi fost amenințat chiar și cu destituirea, ceea ce l-a făcut să renunțe la funcția de lider al Sindicatului Europol, însă pare că nu a renunțat și la transmiterea revendicărilor sindicale, într-un mod inedit.

Drumeția lui Ioan Cănărău nu a fost însă lipsita de peripetii. Până la ieșirea din țară a fost tras pe dreapta în județul Cluj și în județul Bihor.

În Bihor, polițiștii care l-au oprit i-au spus că mașina a fost dată în consemn pentru că șefii ar fi fost foarte deranjați de sloganurile cu care este inscripționată.

Ajuns la vama Bors, nu a fost lăsat să iasă din țară, pe motiv că parbrizul era fisurat, așa că a fost nevoit să se întoarcă în Oradea, pentru a-l schimba.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`