MASACRUL DE LA PSIHIATRIE. Pacienții omorâți în Spitalul Săpoca ar fi fost SEDAȚI în momentul în care criminalul a acționat

MASACRUL DE LA PSIHIATRIE. Pacienții omorâți în Spitalul Săpoca ar fi fost SEDAȚI în momentul în care criminalul a acționat
Foto: Pixabay

Noi informații apar în cazul masacrului comis la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, din Buzău. Pacienții omorâți de un coleg de salon nu au avut nicio șansă în momentul comiterii atacului în condițiile în care ar fi fost sedați, potrivit informațiilor furnizate de antena3.ro.

Personalul responsabil sâmbătă noaptea cu îngrijirea celor peste 70 de pacienți internați la Spitalul de Psihiatrie unde au avut loc oribilele crime era compus doar dintr-o asistentă, un instructor si o infiermieră.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Până în prezent sunt patru morți și nouă răniți, dintre care 6 în stare gravă, cu răni grave asupra capului.

Nouă dintre victimele cauzate de masacrul de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca au fost aduse la București, dat fiindcă unitatea medicală din Buzău nu dispune de o secție de neurochirurgie.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Astfel, doi pacienți au fost transferați la Floreasca București, în timp ce alți doi au fost duși la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Trei pacienți au fost transportați la Spitalul Bagdasar, iar alți doi la Spitalul Universitar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`