Masacru în Popești-Leordeni: Un șofer băut și drogat a intrat cu autoturismul într-un grup de pietoni

Masacru în Popești-Leordeni: Un șofer băut și drogat a intrat cu autoturismul într-un grup de pietoni
Foto: Pixabay.com

Un șofer băut și drogat a provocat un masacru sâmbătă, în orașul Popești Leordeni. Autoturismul a intrat în plin într-un grup de pietoni aflați pe trotuar și s-a ciocnit cu alte 3 mașini parcate pe marginea drumului. În urma impactului, două victime, în vârstă de 51 și 56 de ani, au fost rănite și transportate la spitale pentru tratament medical.

În ciuda eforturilor medicilor, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat ulterior ca urmare a rănilor suferite.

Șoferul se afla sub influența substanțelor interzise

În urma investigațiilor, s-a descoperit că șoferul implicat în tragedie era sub influența drogurilor și avea o concentrație de alcool în sânge de 1,12 mg/l. Testele au relevat prezența substanțelor psihoactive în corpul său.

Șoferul s-a plâns că a fost bătut de localnici după producerea accidentului

Șoferul, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. Acesta a afirmat că, înainte de sosirea poliției, a fost agresat fizic de mai multe persoane după producerea accidentului. În continuare, autoritățile au reținut bărbatul pentru 24 de ore și au demarat cercetări pentru infracțiuni precum ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea sub influența băuturilor alcoolice și substanțelor psihoactive, precum și violențe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`