Masa de Revelion comandată la restaurant / Care este prețul preparatelor

Masa de Revelion comandată la restaurant / Care este prețul preparatelor
Sursa foto: Captură ecran YT

Pentru că nu toată lumea se pricepe la bucătărie și pentru că mulți nu au timp să gătească, bucătarii pricepuți au venit cu soluții în aceste cazuri. Masa de Revelion poate fi comandată la restaurant, însă prețurile sunt pe măsură. Iată prețul preparatelor care nu trebuie să lipsească de pe masa din noaptea dintre ani.

Cât costă masa de Revelion comandată de la restaurant

Pentru a avea o masă bogată de Revelion, putem apela la abilitățile bucătarilor, însă acest lucru ne poate costa destul de mult. În această perioadă, bucătarii au devenit prietenul cel mai bun al celor care nu știu să gătească.

Un platou de aproximativ 2 kilograme costă în jur de 200 de lei. Cei care vor și un platou tradițional cu cârnați, cartaboș și tobă, trebuie să mai scoată din buzunar 150 de lei. Iubitorii de piftie vor scoate alți 50 de lei din buzunar pentru o jumătate de kilogram, conform observatornews.ro.

„Pe masa de Revelion, ca fel principal, punem un peşte foarte bun – dorada – care se face cu ierburi aromatice, cu lime, cu rozmarin. După care avem prepeliţă, cu portocală, iar ca garnitură avem cartofi la cuptor sau orez sălbatic”, a spus bucătarul Robert Massong.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`