Martorii unui accident grav din București au fugit de la fața locului. De ce au fost aceștia acuzați

Martorii unui accident grav din București au fugit de la fața locului. De ce au fost aceștia acuzați
Sursa foto: captura video Youtube/ Buletin de București

Un șofer a lovit o adolescentă de 15 ani pe Bulevardul Iuliu Maniu din București, iar doi șoferi, martori ai evenimentului tragic, pornesc în viteză și ocolesc victima întinsă pe șosea.

Șoferii martori, criticați de internauți

Momentul a fost surprins de o cameră de bord și a fost postat pe rețelele de socializare, iar șoferii martori au fost criticați de utilizatori că au ignorat fata și nu i-au acord primul ajutor, conform Ziare.com.

Dar, șoferii nu au ignorat victima, ci au pornit în misiunea de căutare a vinovatului care a părăsit locul accidentului.

Ce au făcut cei doi șoferi

Ulterior, acesta a fost identificat de polițiști și a fost reținut timp de 24 de ore. El a fost testat pentru cu etilotestul și drugtestul, dar ambele rezultate au fost negative. Cât despre cei doi șoferi care nu s-au oprit să acorde primul ajutor fetei, au fost prinși de oamenii legii și duși la audieri unde au spus că au plecat de la locul faptei pentru a prinde vinovatul. Informațiile lor au fost confirmate după ce s-a verificat lista apelurilor la 112 și s-a văzut că s-au efectuat apeluri din mașina acestora pentru a anunța că s-a produs un accident.

Adolescenta se grăbea să prindă autobuzul, moment în care a fost lovită de mașină, iar ea se află acum la spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`